Syyskausi 4.9. - 30.11.2017  -  Kevätkausi 8.1.-4.5.2018 

Ilmoittautuminen

Sähköposti Tulosta
Liikuntaryhmiin voit ilmoittautua joko netissä tai syys- ja kevätkauden alussa järjestettävissä ilmoittautumistilaisuuksissa koulukeskuksen liikuntasalilla, jossa voit suorittaa maksun käteisellä. Seuraa lehti-ilmoittelua. Myös kesken toimintakauden voit ilmoittautua  joko netissä tai ryhmien ohjaajien kautta, kun menet ryhmään mukaan. Ohjaajilta saat lisätietoja.

NETTI-ILMOITTAUTUMINEN TOIMII SEURAAVASTI:
 Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi,  tästä linkistä.

Mäntän Syke ry ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit ottaa yhteyttä johtokunnan jäseniin.

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä netissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Kun olet päättänyt, mihin ryhmiin haluat ilmoittautua, siirry sähkoiseen ilmoittautumisohjelmaan.
Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.  Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat ja/tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjia OMAT TIEDOT -sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM! laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.